Palvelut

YLIMMÄN JOHDON SUORAHAKU
InHunt Executive on erikoistunut ylimmän johdon suorahakuihin. Pystymme tarjoamaan jokaiseen hakuun syvällistä toimialaosaamista sekä laadukasta suorahakuosaamista. Lopputuloksena asiakas saa aina laadukkaat ja monipuoliset ehdokkaat, joista päästään tekemään valintaa.

InHunt Executiven kuusi Senior Advisoria ovat yritysmaailman ammattilaisia, jotka omalla kokemuksellaan ja näkemyksellään auttavat oikean henkilön valinnassa yrityksen johtoon. Kartoitusvaiheessa pystymme haastamaan asiakasta niin liiketoiminnan näkökulmasta kuin myös haettavan henkilön profiilin osalta. InHunt Executiven kokeneet headhunterit puolestaan pitävät huolen siitä, että suorahakuprosessi hoidetaan laadukkaasti ja ammattimaisesti alusta loppuun. Tuotantovaiheessa potentiaalisten ehdokkaiden etsiminen ja löytäminen sekä osaamisen ja kompetenssin selvittäminen ovat erittäin kriittisiä. Tähän tarjoamme kiistatta alan parasta ja kattavinta osaamista.

HALLITUSJÄSENTEN SUORAHAKU
InHunt Executive on erikoistunut myös hallitusjäsenten suorahakuun. InHunt Executiven Senior Advisorit ovat kovan luokan hallitusammattilaisia ja tietävät konkreettisesti hallitustyöskentelyn vastuut, tavoitteet sekä roolin yrityksen menestymisessä. Näin ollen osaamme varmasti löytää ja valita oikeat henkilöt vahvistamaan yrityksien hallituksia.

VUOKRAJOHTAJUUS
Vuokrajohtajuus kasvattaa koko ajan rooliaan myös Suomessa. InHunt Executivella on Suomen kattavin pooli vuokrajohtajia erilaisiin tilanteisiin. Vuokrajohtajat ovat osaavia ja tehokkaita, ja asettuvat nopeasti organisaatioosi. Heidän tehtävänään on luoda uutta, johtaa muutosta ja saada aikaan tulosta.

Ylimmän johdon haku tulossa?

Ota yhteyttä ja vastaamme 24h:n sisällä.